İSTANBUL ANADOLU GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL ANADOLU GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI YAPILDI

  • 10 Aralık 2022, 23:34
  • 399 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

İstanbul Anadolu Bölge Başkanlığı tarafından organize edilen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu başkanlığında yapıldı. 

Toplantıya Genel Başkan Yardımcılarımız Ali Kılıç, Saim Esken, İrfan Kemal Karatosun, Atıf Güdül, Genel Yönetim Kurulu Üyemiz ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, İstanbul Avrupa Bölge Başkanımız Dr. Mümin Evren, Ziraat Katılım Şube Başkanımız Celil Tamer Üçer, Merkez Kadın Komite Başkanımız Cennet Can, İstanbul Anadolu Bölge Başkanlığı Yönetim Kurulu, Disiplin, Denetim Kurulu Üyeleri, Bölge Başkanlığına bağlı İstanbul Anadolu Yakası, Zonguldak, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinin Baştemsilcileri, Temsilcileri, Kadın Komitesi İl Başkanları ve Şube Sorumluları katıldı.

Katılımcılar söz alarak Üyelerimizden gelen öneri, istek ve talepleri dillendirdi. Çözüm üzerine görüş-alış verişinde bulunuldu. 
 
Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu,  istek ve önerileri not alarak Ziraat ve Halk Bankası ile Ziraat Katılım Yöneticileri ile görüşmeler yapıldığını bildirdi.