GÜVEN, KADINLAR GÜNÜNDE TEMSİLCİ VE KOMİTE ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİP GÜNLERİNİ TEBRİK ETTİ

GÜVEN, KADINLAR GÜNÜNDE TEMSİLCİ VE KOMİTE ÜYELERİMİZİ ZİYARET EDİP GÜNLERİNİ TEBRİK ETTİ

  • 08 Mart 2024, 17:07
  • 238 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Ziraat Katılım Şube Başkanı Celil Tamer Üçer, İstanbul Anadolu Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Erol Sarı, Kadın Komitesi Başkanı Öznur Timurlenk, Kadın Komitesi Üyelerine 8 Mart Kadınlar günü münasebeti nedeniyle hediye takdiminde bulundu.

Güven, Kadın Komitesi Üyelerimize, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve Kadınlar günü tebrik mesajını iletti.

Güven, "Sendikamız Genel Merkez Yönetimi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile Kadın Komitesi Temsilci ve Kadın Komitesi Yönetimi üyelerimizi çalıştıkları ofislerde ziyaret ederek bu özel günlerini tebrik edip hediye takdim etti. Temsilcilerimizden Sayın Tuğba Yerlikaya ve Kadın Kolları Üyelerimizden Sayın Melike Türkdoğan'a hediyelerini Ziraat Katılım Bankası Kredi Politikaları Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcımız Sayın Seher Elif Ekici ve Kredi Risk izleme ve Yapılandırma Daire Başkanı Sayın Sevgi Selçuk takdim ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyorum."dedi.