GÜVEN, İSTANBUL VALİSİ GÜL'E, SENDİKAMIZ FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

GÜVEN, İSTANBUL VALİSİ GÜL'E, SENDİKAMIZ FAALİYET ALANLARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

  • 04 Kasım 2023, 17:51
  • 546 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

İstanbul Valisi Davut Gül, Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanlığını ziyarette bulundu. Vali Gül'ün ziyaretinde Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven'de hazır bulundu.

Hak-İş İstanbul İl Başkanı Mustafa İluk’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı sendikaların yöneticileri, şube başkanları ve şube yöneticileri de katıldı.

Vali Gül, Hak-İş Konfederasyonunun İstanbul’da güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak var olduğunu dile getirdi. 

Toplantıda ev sahibi olan Hak-İş İl Başkanı aynı zamanda Hizmet-İş Sendikası 3.Nolu Şube Başkanı Mustafa İluk ile beraber Öz Finans-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdülcelil Güven, Öz Petrol-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uğur Evkuran, Öz Güven-Sen Sendikası Genel Sekreteri Hasan Koç, Enerji İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Salih Erbaş ve konfederasyona bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası, Öz Güven-Sen Sendikası, Hizmet-İş Sendikası’nın şube başkanları ve yöneticileri de katılım sağladı.

Güven, "Sayın Valimiz Davut Gül'e ziyaretleri için teşekkür ediyorum.  Sayın Valimize Sendikamız ile ilgili ve yetkili olduğumuz kurum ve kuruluşlar ile Yönetim birimleri hakkında kısa bir bilgilendirme fırsatımda oldu. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum."dedi.