GÜVEN, HALKBANK İSTANBUL FİNANS MERKEZİ YERLEŞKESİNDE BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

GÜVEN, HALKBANK İSTANBUL FİNANS MERKEZİ YERLEŞKESİNDE BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

  • 03 Kasım 2023, 15:34
  • 626 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, İstanbul Finans Merkezi Yerleşkesinde Halk Bankası Bireysel Bankacılık Bölüm Müdürü Levent Keleş'in daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdi. 

Bireysel Bankacılık Daire Başkanlığı çalışanı üyelerimizle biraraya gelen Güven, Resmi görüşmeleri devam eden Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili olarak bilgi verdi. Güven, "Başkanlık çalışanı arkadaşlarımız, son günlerde Sosyal medya hesaplarında banka çalışanı olmayan ancak kendini öyle göstererek üyelerimizin istifası yönünde yönlendiren kişilerin tutumlarından dolayı çok üzgün olduklarını bizimle paylaştılar. Bu durumun olumlu ilerleyen TİS sürecini baltalamak olduğunu ifade ettiler. Arkadaşlarımız sendikamızın yanında yürümeye devam edeceklerini ileterek, yönetimimize güvenlerinin tam olduğunu açıkca birkez daha dile getirdiler."dedi. 

Güven, Bölüm Müdürü Sayın Levent Keleş'in, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek, özellikle Vergi Dilimlerinin yeniden düzenlenmesi, Vergi Yasası ile ilgili çalışmalara takdirlerini sunduğunu söyledi. 

Güven, "Sendikamıza vermiş oldukları destekten dolayı Bölüm Müdürü Sayın Levent Keleş'e ve Üyelerimize teşekkür ediyorum."dedi.