GÜVEN, HALKBANK BÖLÜM MÜDÜRÜ İYİDİR VE YÖNETİCİ DEMİRTOLA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPTI

GÜVEN, HALKBANK BÖLÜM MÜDÜRÜ İYİDİR VE YÖNETİCİ DEMİRTOLA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPTI

  • 08 Ağustos 2022, 21:51
  • 452 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Halkbank Bölge Ticari ve Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Gürkan İyidir ve Halkbank 1. Bölge Risk İzleme Yöneticisi Levent Demirtola'ya 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve Hayırlı Olsun mesajlarınıda ileten Güven, Halkbank Bölge Ticari ve Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü İyidir ve Halkbank 1. Bölge Risk İzleme Yöneticisi Demirtola'ya sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, güncel konularda sohbet etti. 

Güven, 'Misafirperverlikleri için Halkbank Bölge Ticari ve Kobi Pazarlama Bölüm Müdürümüz Sayın Gürkan İyidir ve Halkbank 1. Bölge Risk İzleme Yöneticimiz Sayın Levent Demirtola'ya teşekkür ediyorum.  Görevlerinde başarılar diliyorum."dedi. 

GÜVEN ŞUBE ZİYARETLERİDE GERÇEKLEŞTİRDİ

Güven, ziyaretlerini sürdürerek Halkbank Soğanlı Şubesi, Sefaköy Nakit Operasyon Merkezi ve Halk Akademi Eğitim Binasında Yönetici ve üyelerimizi ziyaret etti. 

Güven, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileterek, sendika faaliyetleri ile ilgili Şube Yöneticilerine ve Üyelerimize bilgi vererek, istek ve önerilerini dinleyip not aldı.