GÜVEN, DERECEYE GİREN ÜYEMİZİN EVLADININ ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ

GÜVEN, DERECEYE GİREN ÜYEMİZİN EVLADININ ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ

  • 20 Ocak 2023, 22:45
  • 246 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) dereceye giren Üyemiz Yusuf Ziya Helvacıer'in kızı Pelin Berfu Helvacıer'e ödülünü takdim etti. 

Sendikamız Yönetim Kurulu'nun 07.08.2021 tarih ve 02.315 sayılı kararı gereğince Üyelerimizin dereceye giren çocuklarının ödüllendirilmesi kararı alınmıştı.

YKS'de Üyemiz Yusuf Ziya Helvacıer'in kızı Pelin Berfu Helvacıer ilk 2000'ne girerek ödül almaya hak kazandı.

Güven, "Yönetim Kurulu Kararımız gereğince Üyelerimizin derece yapan Evlatlarını ödüllendirme kararı almıştık. Sendikamız Üyesi Sayın Yusuf Ziya Helvacıer'in kıymetli ve başarılı kızı Pelin Berfu Helvacıer Üniversite sınavı da ilk 2000'e girmişti. Kendisi için özenle hazırlanan ödülünü Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin selamları ile Sendikamız Ziraat Katılım Şube Başkanımız Celil Tamer Üçer, Bölge Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Sarı, İstanbul Anadolu Baş Temsilcimiz Sayın Cengiz Şahin ile birlikte takdim ettik. Kızımıza eğitim hayatında başarılar dileriz. Değerli üyemize teşekkür ederiz."dedi.